marți, 5 noiembrie 2013

Sfatul umilului care vă iubeşte.

Trăiţi-vă sentimentele interioare, lăsaţi-le libere. Având curajul să fiţi chiar voi înşivă, încercati să vă respiraţi propria vibraţie. Cum? Staţi o clipă atenţi ca şi cand vă ascultaţi propria inimă, doar ca şi când, fără a vă verifica pulsul, treptat mutaţi-vă atenţia asupra mâinilor, a pieptului, cu ochii întredeschişi, veţi percepe o pulsaţie uşoară a organismului. După aceasta acordaţi-vă relaxat respiraţia cu această pulsaţie astfel: La fiecare două pulsaţii faceţi o inspiraţie profundă fără a vă forţa ori grăbi apoi expiraţi normal, mai apoi veţi vedea că următoarea inspiraţie o veţi face la acest ritm fără a vă mai concentra pe aceasta.

Acum eliberaţi-vă mintea de orice gânduri, le puteţi relua în atenţie începând de mâine. Trăiţi aşa, trăindu-vă pe voi, respirându-vă minunea ce se află cotidian cu voi, în voi, unicul şi irepetabilul dar, Viaţa. Începând de mâine nu veţi mai uita că Viaţa este cu voi în fiecare clipă, doar mintea voastră dă importanţă capitală unor temeri, dorinţe, ambiţii. Veţi putea repeta experimentul propus de mine şi mâine seară şi mereu. Important este să nu deveniţi indiferenţi la provocările zilnice, la problemele cotidiene, la planuri ori vise. Important este să conştientizaţi că trebuie să vă acordaţi cu vibraţia propriei vieţi. Trăind în acord cu această vibraţie, practic în aceeiaşi lungime de undă, aspiraţiile dumneavoastră de natură pozitivă, creatoare vor putea prinde viaţă, propria creaţie va fi posibilă în sensul cel mai apropiat de ceea ce v-aţi imaginat.

Aceptaţi-vă şi angoasele, şi temerile, în definitiv lumina are nevoie de întuneric pentru a se putea defini ca lumină, dar nu daţi întâietate întunericului, echilibraţi-vă şi nu vă temeţi. Să laşi teama, fricile departe, să nu te cuprindă pentru că dizarmonia înseamnă o creaţie incontrolabilă ce poate să te consume. Iubiţi-vă şi iubiţi la rândul vostru în cel mai simplu, sublim fel, natural. Să nu trăiţi trufie! De nici un fel.

Aşa-i că, mai întotdeauna, atunci când aţi avut un pic de răbdare, cursul unor soluţii la probleme a fost unul mai uşor, în sensul unuia mai fluid nu neapărat vijelios şi extrem de rapid. Miracolele fulgerătoare sunt rare, extrem de rare în viaţă, în schimb miracolul permanent şi poate mai puţin surprinzător este permanent, trebuie doar să vă acordaţi cu acestea.  

O noapte plăcută şi pe mâine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu